keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Syväpuhdistava ultraääni kasvohoito

Heipskukkuu...

Piti ihan tarkistaa, kuinka kauan on mennyt viime kirjoituksesta. Ei siitä ole kuin viikko! Tuntui iäisyydeltä... Voi johtua siitä että tässä oli AIKAMOISTA vuoristorataa niin henkisellä kuin fyysiselläkin puolella raskauden tiimoilta. Nyt minulla on kuitenkin semmoinen olo, että jaksan jo perehtyä. Haluan ehdottomasti tähän väliin kirjoittaa lupaamani päivityksen ULTRAÄÄNIKASVOHOIDOSTA.
Minun kuulumisia katsellaan sitten myöhemmin, kunhan itsekin pääsen kartalle kunnolla... ;) Viikonloppuna luulisin!

Asiaan.

Haluaisin esitellä teille luotettavan kolleegani; Skin-Scrubber ultraäänilaitteen.

Todella moni kasvohoitoasiakkaistani rötkähtää väsyneen ärtyneenä hoitopedilleni ja huokaillen aloittaa kertomaan, kuinka on yrittänyt tehdä kaikkensa ihon kunnon parantamiseksi. JA MIKÄÄN EI TOIMI. Ihon talintuotanto tuntuu elävän omaa elämäänsä.

Suurimmalla osalla suomalaisista on sekaiho. Tämä on aika laaja käsite, mutta yleisin ihon ominaisuus, mihin työssäni törmään -varsinkin talvisaikaan- on ihon kuivuus yhdistettynä epäpuhtauteen. Jotkut alueet, esim posket saattavat olla vähän kuivat,  mutta kuitenkin esimerkiksi otsaa, nenää ja leukaa koristavat mustapäät/näppylät ja T-alue rupeaa kiiltelemään päivänmittaan. Piilevä kuivuus jumittaa epäpuhtaudet entistä tiukempaan ihohuokosten uumeniin ja niitä on vaikea poistaa, ainakin kotikonstein. Ei lähde vaikka kuinka kotona kaivelet ja puristat! Tai jos lähtee, niin jälki jää ja aijjjaij kun sattuu.


Ultraäänikasvohoito käy erityisesti pintakuivan ja epäpuhtaan ihon syväpuhdistamiseen. Mikä parasta, se on myös kivutonta -kun se tehdään oikein. Laitteella voi tehdä myös ihan pelkän hellävaraisen kuorinnan tai kosteuttavan hoidon.

Haluaisinkin näyttää seuraavaksi, mitä sillä voi saada aikaiseksi :) Minulla oli monta vuotta tavoitteena ottaa "ennen ja jälkeen" kuvia sarjakasvohoidoista, mutta eipä ole vieläkään tullut otettua. ONNEKSI kuitenkin eräs ihana asiakkaani hoiti tämän homman puolestani. Kuvista sen eron vasta todella huomaa! Ja mikä parasta, hän oli niin iloinen, että antoi luvan julkaista nämä kuvat. :) (Asiakkaan pyynnöstä jätän hlön nimen kuitenkin tässä julkisessa kirjoituksessa mainitsematta)

Nämä ovat siis asiakkaan itse ottamia, en ole tehnyt niille mitään. Ja itseasiassa nämä ovat minusta paljon parempia, kun semmoiset mitä olisin itse ottanut; Ette olisi uskoneet kuitenkaan :D Noh, tässäpä "ennen" tilanne.... Ajallisesti puhumme noin vuosi sitten.



Eli sekaiho oli tässäkin kyseessä. Ei hirmu kuiva silloin, mutta sekaiho kuitekin. Ei siis myöskään pelkästään rasvainen.

Seuraavana "jälkeen" kuva, mikä on otettu viime tapaamisemme (27.1.2016) jälkeen. 
Molemmissa kuvissa asiakas on täysin ilman meikkivoidetta.


Ei näppylöitä!! :)


Karkeasti laskettuna olemme tehneet ihonpuhdistusta noin kymmenen kertaa. Ehkä vähän yli? No sanotaan että ehkä n. kerran kuussa, joskus saattanut olla pidempi tai lyhempi väli. Ihon kunto rupesi kyllä heti ensimmäisestä kerrasta lähtien paranemaan ja nyt olemme tehneet lähinnä vain ylläpitokäyntejä :) Asiakas on ottanut ihonhoidon tärkeyslistalleen ja on hienosti pitänyt siitä kiinni. Se on kannattanut!

Lopuksi kerron vielä MITEN tämä toimii. Koitan selittää mahdollisimman yksinkertaisesti; en ehkä niin ammattitermejä viimeisen päälle ajatellen, vaan niin että pointti tulee ilmi.

Ihoa käydään veden kanssa läpi lastamaisella laitteen hoitopäällä, johon on ohjattu ultraäänivärähtelyä (taajuus ohjelmoidaan ihotyyppisi mukaan). Nämä värähtelyt liuottavat kivuttomasti ja tehokkaasti ylimääräiset talit pois ihohuokosista tehden samalla hellävaraista pintakuorintaa. Värähtely myös aktivoi ihoa ja lisää sen aineenvaihduntaa, jolloin se tasoittuu ja lähtee itsestäänkin puhdistumaan.

Iho siis jatkaa prosessia hoidon jälkeenkin. Tämän takia hoitoa ei kannata jättää ihan yhteen kertaan. Monesti ensimmäisellä kerralla epäpuhtaudet ovat vielä hyvin tiukassa ja saattavat nousta hieman jälkikäteen. Toisella ja kolmannella kerralla saadaan jo huomattavasti tehokkaammin epäpuhtauksia pois ja parempi lopputulos. Hoitovälit ja ohjelmat katsotaan aina yksilöllisesti ihosi mukaan.





Huom! Hoitoon voi olla myös muutamia esteitä:

Sydäntahdistin, pahalaatuinen ihomuutos, metalli-implantit, infektio- tai tulehdusalue, syöpä, kasvaimet, haavat, kilpirauhashäiriöt (kaulan alue), laskimotulehdus, osteoporoosi, tinnitys ja raskaus.

Laitteella voi tehdä kyllä paljon muutakin, kun hoitaa näppylöitä pois. Itse tykkään siitä omalla ihollani ihan vaan sen takia, ettei se kuorinnasta huolimatta aiheuta ärsytystä herkälle iholle ja sen avulla voi myös IMEYTTÄÄ kosteutta syvemmälle ihoon, esim. tehoampullin. Iho tuntuu niin ihanalle tuon jälkeen! - Ja ah, kuinka kaipaankaan sitä! Raskauden jälkeen kyllä jynssään koko naamani perusteellisesti. :D


Mutta että semmoinen vaihtoehto :) Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla, ennenkun lähdet ihotautilääkärille hamuamaan antibioottikuuria. Monesti ihon epäpuhtauden syyt löytyvät myös muualta kuin hormoneista tai perintötekijöistä, ja siihen voi aika paljon itse vaikuttaa. Asiakkaan kanssa mietitään aina yhdessä, mikä epäpuhtauksien aiheuttaja voisi olla ja mitä parannettavaa omassa ihonhoidossa olisi. Ruokavalio, ihonhoitotottumukset ja tuotteet, hygienia ym... 

Tähän en rupea enempää sepostamaan, mutta lämpimästi tervetuloa minun hoivaani Hyvänolon Keskukselle, ennenkuin jään mammalomailemaan. Aikoja löytyy vielä, tosin aika rajoitetusti. :D Mutta yritän saada kaikki kalenteriin! Ja meillähän palvelee myös kolme muuta kosmetologia, niin aivan varmasti ei jää aika ainakaan saamatta. Laitan taas linkkiä meidän etusivuille joista surffailemalla pääset mm. nettiajanvaraukseen ja hinnastoon. Puhelimelle tuo sivusto ei vielä ole oivallinen, mutta aina voi soittaa ja kysellä! http://www.hyvanolonkeskusjns.com/
Minut henkilökohtaisesti tavoitat parhaiten blogin tai facebookin kautta.

Hmm ihankun unohtaisin jotakin.... NOH! Ehkä tässä tuli nyt suurinosa tarpeellisesta tiedosta :) Paljon muutakin olisi siis voinut kertoa ja ummet ja lammet ihonhoidosta yleensä. Mutta sitävarten blogini ei ole. Sitä varten olen työpaikallani ;) 
Halusin kirjottaa kuitenkin tästä aiheesta, koska se tuntuu olevan ihmisille edelleen hyvin tuntematon ja monella on kauhea mielikuva ihonpuhdistuksesta. Toivottavasti tämä avarsi vähän maailmaa ja rohkaisee ihmisiä kokeilemaan! Painotan että minulla käy myös miehiä asiakkaana, hoito ei ole tarkoitettu vain naisille. Rohkaiskaa niitäkin perussuomalaisia jörriköitä kotisohvillanne! ;D 

Ensikerralla taas omia juttujani enemmän ja valokuvauksestakin jossain välissä.... Kävin ostamassa vähän uutta härpäkettä niin nyt on entistä mukavempi räpsiä :) Aika ei vaan meinaa taas yllättäen riittää!

Rakkauvella, Linda


Ps. Kiitos vielä kerran asiakkaalle kuvista ja mieltä piristävästä palautteesta. JUURI TÄMÄ on työni suola, joka antaa kaikelle tarkoituksen :)







6 kommenttia:

  1. Moi! Tuo laite on pelastanu miut..:D sillon ku rupesin käymään siun luona nii ajattelin että iha hömppää koko juttu mutta kyllä kun kerran kuukaudessa on käynyt niin iho paljon paremmassa kunnossa..ihan ku ois arvetkin vähän häiventyneet! Suosittelen lämpimästi kaikille tätä ��

    VastaaPoista
  2. Ihanaa :) joo sinulla kyllä kans hyvä esimerkki! Pitäskin vielä timanttimikrohionnasta kertoa täällä, mitä sullekin nyt ruvetaan enemmän kattoo siihen arpien häivytykseen, kun on iho saatu puhtaaksi :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa :) joo sinulla kyllä kans hyvä esimerkki! Pitäskin vielä timanttimikrohionnasta kertoa täällä, mitä sullekin nyt ruvetaan enemmän kattoo siihen arpien häivytykseen, kun on iho saatu puhtaaksi :)

    VastaaPoista
  4. Joo kyllä!:) pitäskin ottaa nyt nuista arvista kuva kun niille ei oo oikein tehty vielä mitään!:)

    VastaaPoista
  5. Kerran ollaan taidettu jo timanttia kokeilla ja kyllä sekin jo yllättävän paljon tasottaa. Mutta niiden syvempien arpien häivytykseen tarviaa taas oman lukunsa :) Mutta ota ihmeessä tässä vaiheessa vielä! Voidaan sit vertailla että mitenkä se siun kohdalla taasen toimii :)

    VastaaPoista
  6. Olen ultraääni kasvohoidossa käynyt jonkun vuoden ja voin kertoa että ihoni on loistavassa kunnossa. Tilasin laitteen kotiin, koska asun paikkakunnalla nykyään missä ei tätä hoitoa tehdä. Sillä opettelen. Onneksi olen käynyt monta kertaa niin on joku tuntuma ja hyvät selosteet. Suosittelen tätä hoitoa kaikille.

    VastaaPoista