sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Sunnuntaisetti: Loppuraskaus ja hiustenvaalennusprojekti!

Kevään tuoksuista päivää!!


Ajattelin pitkästä aikaa nyt kirjottaa varsinaisia kuulumisiani! :)
Huom! Tein erillisen tukkapostauksen C-VITAMIINIVAALENNUS KOKEILUSTANI. Tekstiin pääset tästä KLIK! Epätoivoisesti yritän jotenkin saada tätä päätä vaalennettua alkuperäiseen blondimpaan muotoonsa. En voi ainakaan nyt käyttää normaaleja värejä/värinpoistoja, niin katsotaan mitä kaikkea tälle keksin... 8)



Kuulumiset, kun TJ 40 päivää! (35.raskausviikko)

Kamala kun kuulostaa vähältä... Reipas kuukausi! Jos sitäkään. Tiivistettynä olo on tällainen:



Kuvaan liittyen saanen kertoa, että yksikään mun sormuksista ei enää mahdu mihinkään sormeen, ei edes ne mitä ennen pidin peukalossa!

Lattioilta tavaroiden poimiminen on kun kamppailu elämästä ja kuolemasta. Kenkiäni en ole enää pitkään aikaan saanut aina solmittua (riippuu vauvan asennosta), eivätkä kaikki kenkäni edes mahdu jalkaan turvotuksen vuoksi. Siitäpä syystä otin leveämpi lestiseltä äidiltäni lainaan TARRALENKKARIT :D Todella tyylikkäät mutta minkäs teet.

Kuvan jälkimmäistä suoritusta yrittäessäni päädyin vaan aukaisemaan sormeni ja suihkuttelemaan siitä veret ympäri kylppäriä. Onneksi karvankasvuni ei ole samaa luokkaa kun turkkilaisella kebabmyyjällä, niin voin antaa asian olla sen kummemmin häiriintymättä :D

"Tällä viikolla keuhkokapasiteettisi pienenee jopa 25%", sanoi vauvakalenteri.
No siltä tuntuu! Kiva olis tietää vauvan painoarviota, koska sillä loppuu kohta tila kesken tästä puoltoista metrisestä ruhosta :D Kirjaimellisesti joudun työntämään tytön jalkoja takaisinpäin, aina kun hän yrittää kantapäillään kaivautua kyljestä pihalle!



Fyysinen kunto on yhtä hyvä, kun tuolla uuniin joutavalla puun pöllillä! :D Ja supistuksia on edelleen tullut...Toissapäivänä oltiinkin jo viittävaille lähdössä sairaalaan, kun kivuliaita, asiaankuulumattomia supistuksia oli tullut 5-10 min välein kaksi tuntia... 

Moni olisi varmaan jo lähtenyt ennemminkin mutta minä tunnetusti vitkuttelin viimeiseen saakka lääkärille lähtöä :D Mutta tälläkertaa onneksi odotin, ja siinä lepäillessäni join 3l vettä... Tilanne meni sillä ohi ja sain jäädä kotiin. Sitä en tiedä, että missä tilassa kohdunsuu on, mutta eiköhän se torstaina selviä kun on neuvola.

Nyt pitää ottaa iisisti, koska voisi pikkuinen vielä muutaman viikon pysyä yksiössään!
AINAKIN synnytystapa-arviointiin saakka, joka on 28.4.2016!!
Siellä sitten selviää tämän selkäni ja lantion kohtalo; olenko synnytyskelpoinen vai leikataanko suosiolla. Toivoisin, että voisin hoitaa homman kotiin luonnollisesti ilman leikkausarpia, mutta toisaalta minulla ei ole yhtään luottoa, että selkäni kanssa jaksan synnyttää. Noh katsotaan mitä ne sanoo!

Kaikinpuolin haluaisin jo neidin ulkopuolelle mahastani, mutta toisaalta tätä möllykkää tulee varmasti ikävä, ja on outoa kun kukaan ei yritäkään enää harjoitella partiosolmuja sisäelimilläsi... 8)

Tässä vaiheessa kaikki olisi jo valmista (paitsi kodinhoitohuoneen remppa!!), ja nyt vaan odotellaan.. Pillitän joka kerta, kun rupean kuvittelemaan sitä hetkeä kun saan hänet ensimmäistä kertaa syliini <3 Eniten kuitenkin odotan että Henkka pääsee myös tutustumaan tuotokseensa lähemmin. Äidille ja vauvalle on jo muodostunut vahva yhteys, mutta toki isä jää vähän "ulkopuolelle", kun ainut kontakti on tuntea hentoiset liikkeet vatsan päältä. Mutta ei ole enää pitkä aika!

Btw, tältä näyttää kodinhoitohuone. Näinköhän keretään saada valmiiksi...Nyt kuivatus menossa.
  




Vauvan tulossa en oikeastaan jännitä mitään... Tottakai mietityttää että miten synnytys ja sairaalassa olo menee ja miten onnistun imettämään ja onko jotain mitä en vielä tiedä vauvanhoidosta ja mitä ja miksi ja ÄÄH! Mutta sitten taas luotan siihen että äidinvaisto kyllä sanoo ja ihan hyvin me pärjäillään :) <3 Innolla vaan pääsee seuraamaan pienen ihmisen kehitystä ja aloittamaan TÄYSIN uudenlaisen elämän. Ja vielä kesää vasten!! Ihanaa kun pääsee sitten melkein heti ulos touhuamaan. Ja heti kun pystyn, niin ajoin vetästä semmoisen lenkin että oksat pois!! Mulla on niin ikävä kuntoilua :( Ja onhan tässä sitten rasvaa mitä kiinteytettääkin!


JA HEI! HYVÄNOLON KESKUKSEN 10 V SYNTTÄRIT 15.4.2016


Avoimet ovet klo 10-17!!


- Kahvitarjoilua

- Demotöitä

- Tarjouksia

- Arvontaa

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme ja tutustumaan liikkeeseen!

Kauppakatu 8, Joensuu. 
050 559 6677



Rakkauvvella, Linda


3...2...1....POKS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti